søndag den 2. januar 2011

Cambridge professori luo kammottava, tunteita tunnistavan GPS-järjestelmä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/02/cambridge-professor-creates-creepy-emotion-sensing-gps-system/:
Tapaa Charles: robotti GPS -järjestelmä, joka voi kertoa, kun sinulla on Road Rage. Kyllä, hän on hitusen pelottavan näköinen , mutta mukaan Cambridge professori, joka loi hänet, et tuntuu heittäminen ulos ikkunasta, kun olet turhautunut. Aineeton satnav robotti (pää ja vartalo vain), joka istuu matkustajan istuin on suunniteltu vastaamaan kuljettajan emotionaalinen vihjeet kuten ilmeet, kehon kieli ja äänensävy. Charles vie tämä tieto ja vastaa näin ollen antaa sympaattisen lauseita, kun hän vaistoaa turhautumista. Tutkijat sanovat robotti on noin 70 prosenttia tarkkoja havaitsemaan tunne, tai suunnilleen yhtä tarkka kuin mikä tahansa ihmisen. Sanomme takapenkillä kuljettajan, joka ei voi iskeä takaisin on 100 prosenttia mahtava.

Jatka käsittelyssä Cambridge professori luo kammottava, tunteita tunnistavan GPS-järjestelmä

Cambridge professori luo kammottava, tunne-tunnistava GPS-järjestelmä alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 02 tammikuu 2011 03:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TG Daily | lähde Daily Mail | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar