onsdag den 6. juli 2011

Historia suoritettaviin 15 Eurooppalaiset sijoittajat sopivat vakioehdosta arkki startups

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WOZQdaX_ZiQ/:

Tarkistetaan aikavälin levyt sijoittajilta voi olla aikaa vievää eikä hieman sekava, varsinkin ensimmäistä kertaa yrittäjillä voi olla koskaan nähnyt ennen. Tämä asettaa heidät epäedulliseen asemaan vastaan ​​sijoittaja. Kaikkialla Euroopassa, kuva on vieläkin sekava. Mitä me tarvitsimme oli eräänlainen Rosettan kivi Term Sheet. Joten tänään ryhmä 15 varhaisen Euroopan vaiheessa sijoittajat ovat päättäneet, alle SeedSummit kattojärjestö, standardisoida kaksi "Lukijaystävälliseen" Term Sheet malleja. Yksi on puhuttu SeedSummit Term Sheet ja muut Enterprise Investment Scheme (EIS) ystävällinen variantti, räätälöity Britannian markkinoilla. Katso täältä . Tämä on ensimmäinen kerta Euroopan sijoittajat ovat tehneet yhteistyötä tällä tavalla, tässä mittakaavassa.


SeedSummit, 50 + ryhmä, joka kokoontui ensimmäinen vuonna 2009, toivoo, että hyödyt startups kuuluu vähentää aikaa se kestää saada tarjouksia tehdä, kun oikeusvarmuus ja suurempi avoimuus. He olivat innostuneita, he sanovat, että sarjan Seed docs Yhdysvalloissa.


Osallistujien aloitteesta koostuvat joidenkin johtavien alkuvaiheessa ja siemenvaiheen rahoitusta antavista sijoittajista:









Ingen kommentarer:

Send en kommentar