mandag den 12. september 2011

IBM: n Watson asettaa puuttua sairausvakuutus, vie "Diagnoosi $ 1000"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/12/ibms-watson-set-to-tackle-health-insurance-takes-diagnosis-fo/:

Kun puuttua teidän tech tukea suru , kuuluisa Watson on siirrymme puhdistaa sairausvakuutuksen alalla. Aivan oikein, IBM showstopper me kaikki tiedämme ja rakkautta trouncing trivia Kings on Jeopardy on palkattu yksi suurimmista sairausvakuutus yhtiön Yhdysvalloissa. Wellpoint Inc. hyödyntävät järjestelmän pikavauhtia ja terveydenhuollon tietokanta rinnalla potilasasiakirjojen - mahdollistaa supertietokoneen opas hoitovaihtoehdoista ja määrätä lääkkeitä. Toteutuessaan tiedot yhdistetään kolmesta lähteestä muutamassa sekunnissa: potilaan kaavio / Arkisto lääkärin, vakuutusyhtiön potilaskertomusta ja lääketieteellistä tietämystä että Watson jo on. Pilottiohjelma heitetään ulos ensi vuonna useita syöpä tiloja, akateeminen terveyskeskukset ja onkologia käytäntöjä. Vielä ei ole, kun Watson School of Medicine alkaa ottaa vastaan ​​hakemuksia.

IBM: n Watson asettaa puuttua sairausvakuutus, vie "Diagnoosi $ 1000" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 syyskuu 2011 17:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Associated Press | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar