mandag den 12. september 2011

Amazon aloittaa Netflix-tyylinen palvelu digitaalisia kirjoja?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/12/amazon-to-launch-netflix-style-service-for-digital-books/:


Yksityiskohdat ovat vielä pintapuolisena täällä, mutta Wall Street Journal raportoi, että Amazon 's haluavat käynnistää Netflix kaltainen tilauspalvelu digitaalisten kirjojen, paljon suureksi harmiksi Jotkut julkaisijat. Mukaan nimeämätön lähteistä perehtynyt asiaan, Amazon on tällä hetkellä "in puhuu" useiden julkaisijoiden ohjelmasta, joka tarjoaisi pääsyn verkkokirjasto vastineeksi määrittelemätön vuosimaksua. Sisäpiiriläiset väittävät myös, että palvelu olisi käytettävissä Amazon pääministeri tilaajia (jotka tällä hetkellä maksaa 79 dollari vuodessa maksuttoman kuljetuksen ja pääsyn ohjelmia ja elokuvia) ja että ehdotettu kirjasto olisi ominaisuus ensisijaisesti vanhempia teoksia, kuukausittain rajoituksia kirjojen määrä tilaaja voi lukea ilmaiseksi. Kustantajat olisi kuulemma tasku "huomattava palkkio" allekirjoittamista varten ohjelmaan, vaikka jotkut eivät halua osallistua, siinä pelossa, että näin olisi "aito arvo kirja liiketoiminnassa", erään julkaisemiseen exec. Itse asiassa on epäselvää onko kustantajat ovat heittäneet niiden hatut kehässä, mutta me varmasti hakevat tilanteen kehittymisestä.

Amazon aloittaa Netflix-tyylinen palvelu digitaalisia kirjoja? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 syyskuu 2011 03:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Seuraava Web , Gizmodo | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar