mandag den 12. september 2011

Engadget Ennakot Ferrarin tulevaisuuden hypercars Maailman Suunnittelukilpailua (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/12/engadget-previews-ferraris-future-hypercars-at-the-world-design/:


Ferrari on ollut yksi arvostetuimmista autonvalmistajia maailmassa vuodesta 1940, mutta se ei ole mikään saanut siellä olemalla uusimpia. Vuoden alussa 60-luvulla, kun takana varustettujen autojen pyyhkivät kaavioita formuloissa, Il Commendatore - Enzo Ferrari - kieltäytyi ottamasta yksi-kilpailut, tunnetusti sanomalla "hevonen ei työnnä cart yhdessä sen nenä." Se kestäisi useita nöyryyttäviä tappioita ennen hänen yrityksensä olisi vihdoin että hevonen minne se kuuluu. Koska varhaisten omaksujien luonnollisesti ollut etusijalla. Se on vasta viime vuosina, autot kuten Enzo ja 458 Italia, että Ferrari on todella omaksunut modernia ajattelua suhahdus-bang tech tehdä autonsa aidosti nopeammin - ei vain helpompi ajaa.



Tämä on vasta alkua. Automotive tekniikka on vihdoin nopeuttaa tapa henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn laitteet ovat muutaman viime vuosikymmenen aikana. Uusi kuljetusmenetelmä yhdistävät kanssa yhä enemmän integroituja järjestelmiä ja se on helppo nähdä tämä johtaa meitä kohti sukupolven autoja nopeammin ja yhä tehokkaampia kuin mitä olemme toistaiseksi nähneet teillä. Ferrari kutsuu tätä nelipyöräisten yksittäisperiaatteen "hypercar" ja saada käsityksen juuri että Tulevaisuuden auto voisi näyttää sitä kutsutaan 50 joukkuetta suunnittelijoiden suuria yliopistoja ympäri maailmaa kilpailemaan. Tule mukaan katsomme joitakin parhaita luomuksia.


Jatka lukemista Engadget Ennakot Ferrarin tulevaisuuden hypercars Maailman Suunnittelukilpailua (video)


Engadget Ennakot Ferrarin tulevaisuuden hypercars Maailman Suunnittelukilpailua (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 syyskuu 2011 13:15:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar