mandag den 12. september 2011

Mindjet Buys Cohuman, debyytti pilvipohjaisen yhteistyötyökalun Mindjet Connect

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cGgpn9DAMcc/:

mindjet

Paljon ilmoituksia tänään Mindjet , jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä työskentelemään yhdessä tehokkaammin. Yhtiö tänä aamuna ilmoitti tulevista pilvi-pohjainen palvelu puhuttu Mindjet Connect, työnjohto ohjelmisto, jonka avulla ryhmät työskentelevät yhdessä yhteisten päämäärien visualisoimalla ideoita ja suunnitelmia, hallita ja jakaa tiedostoja ja tarjota keskitetysti keskus tietoja, saatavilla milloin tahansa.


Mindjet Connect, joka on maksutta suhteellisen rajoitettu painos (lisätietoja alla), tulee saataville 22. syyskuuta 2011.


Mindjet ilmoittaa myös hankinnan ja Cohuman , sosiaalinen tehtävä-pohjainen Web-palvelu , joka antaa ihmisille mahdollisuuden koordinoida paremmin työtovereiden kanssa hankkeita ja tehtäviä.


Käyttöehdot hankinta ei julkistettu.


Mukaan CrunchBase, Cohuman sai taakseen lähes 1.500.000 dollaria aikaisen vaiheen rahoitusta Jupiter Partners, Diamond II Investoinnit ja Stage One Capital. Yhtiö sanoo Cohuman jatkossakin aktiivisesti kehitetty erillisenä tuotteena.


Myöhemmin tänä vuonna täysi Mindjet Connect integraatio seuraa.


Lukeminen aiemmin blogi viestit , minusta tuntuu kuin Cohuman ainoa vaihtoehto, joka jäi oli tarkoitus hankkia epäonnistuttuaan nostaa enemmän rahoitusta.


Takaisin Mindjet Connect, joka tulee muodossa täydellinen verkkopalvelun ja add-on Mindjet työpöytä ja mobiili kartoitus asiakkaita .


Palvelu tarjoaa web-pohjainen visuaalinen framework tallentamiseen ja järjestämiseen ideoita ja tietoa sekä pilvi-pohjainen dokumenttien hallinta ja monen käyttäjän yhteistyöominaisuudet jotta joukkueet voivat toimia yhdessä reaaliaikaisesti.


Mindjet Connect tarjotaan kolmessa versiota: ilmainen, liiketalouden ja SP (enemmän niiden saatavuus, ominaisuudet ja hinnoittelu myöhemmin).


Mindjet on koppi meidän häiritä konferenssi pidetään tällä viikolla, kun yhtiö käyttää Information Mapping kaapata ja näyttää Startup Battlefield reaaliajassa nauhoittaa kaikki tämän vuoden parhaat käynnistyksen kentillä. Go check it out, jos olet läsnä!


Lopuksi Mindjet on myös ilmoittanut julkaisevansa MindManager 2012 Professional for Windows, uusimman version sen visuaalisen informaation ohjelmisto . Ominaisuuksiin kuuluu reaaliaikaisen yhteistyön editointi, tehostettu tiedon Kartat ja uusi työpöytäkäyttöliittymä, lisäksi tuoretta aivoriihi ominaisuuksia.


MindManager 2012 integroituu Mindjet Connect tarjota vapaa jakaminen MindManager karttojen kanssa "kuka tahansa, millä tahansa laitteella".


MindManager 2012 tulee saataville 22. syyskuuta päivitykselle hintaa 129 dollaria ja 399 dollaria uusille asiakkaille. Me uudelleen kun tuote tulee saataville.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar