mandag den 12. september 2011

Fordin sähköiset E-Bike Concept pakkauksissa Galaxy S II baarit, moottori pyörä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/12/ford-electric-e-bike-concept-packs-a-galaxy-s-ii-on-the-bars-mo/:

Ford E-Bike Concept

Fordin jo LUMOSIVAT meille Evos käsite , mutta slinkiest hybridi olemme nähneet tähän mennessä täällä Frankfurtissa ei ole neljä pyörää, vaan kaksi. Se on käsite polkupyörän Ford pyysi - odota sitä - E-Bike Concept. Se pakkauksissa sähkömoottori rakennettu etupyörä, joka voi valtaa se enintään nopeudella 25 km / h, ajaa 9.2Ah akku. Tai voit voimalla se perinteinen tapa, jonka polkien, vääntömomentti välittyy takapyörän yli hiili vyö. (Öljyinen ketjut ovat niin viime vuosisadalla.)



Ehkä vieläkin mielenkiintoisempaa on se, mitä lepää ylös ohjaustankoon. Ei, ei iDevice - virkistävän se Galaxy S II . Läpi joitakin räätälöidyt ohjelmistot, ratsastajat voivat muuttaa jousitus tiloja ja tietenkin tarkkailla akun lataus, puhumattakaan saada vähän apua Google Navigointi ja ehkä pumppu joitakin Pandora liikaa. Sana "Concept" otsikossa täällä ja hintelä runkorakenne pitäisi antaa sinulle vihjeen siitä, milloin tämä asia tulee nähdä tuotantoa - tuskin koskaan. Mutta me olla taas päivittää jos koskaan muutu.


Fordin sähköiset E-Bike Concept pakkauksissa Galaxy S II baarit, moottori pyörän perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 syyskuu 2011 15:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar