mandag den 12. september 2011

Inhabitat viikko Green: 9 / 11 Memorial suunnittelee, sähkö-helikopteri ja laser ajovalot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/11/inhabitats-week-in-green-9-11-memorial-designs-an-electric-he/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksestä ja puhtaan teknologian uutinen meille - se viikko Green.




Tänään päivä harkinta sarastaa New Yorkissa kaupungin tunnistaa kymmenvuotisjuhlia Syyskuun 11. päivän iskujen virallinen paljastus National 9 / 11 Memorial Ground Zeron . Tranquil vaikka muistomerkki voi olla, se on ollut myrskyisä menneisyys - tällä viikolla esiteltiin seitsemän realisoitumattomat suunnittelee WTC-sivusto, joka koskaan näe päivänvaloa, ja otimme katsoa, ​​mitä tapahtui Daniel Libeskindin alkuperäiseen suunnitelmat WTC Freedom Tower . Näimme myös vihreä rakennusten liidellä kuin Sydney paljastettiin Australia vihrein toimistotalo , opimme, että uusi Batman-elokuva saa kuvattiin suolakaivos Transilvaniassa , ja me laikullinen hämmästyttävä kopio Trump Tower rakennettu 65000 LEGO tiili .



Se oli myös ennätyksellinen viikko vihreä kuljetus kuin maailman ensimmäinen miehitetty sähköinen helikopteri otti lennon ja tutkijat kehittivät maailman pienimpiäkin sähkömoottori . Samaan aikaan, poljin-powered kuljetus saivat merkittävää tukea kuin Hertz aloitti sähkösähköinen pyöräillä vuokra ohjelmaan Lontoossa ja Silverback paljastettiin sarja pyöriä, joissa on sisäänrakennettu USB latureita varten gadgetien. Meillä on myös tuonut teille tuoreimmat uutiset Frankfurtin autonäyttelyssä kuin Rimac kiusannut paljastus sen 1000 hevosvoimaa sähkö superauto ja Audi ja BMW molemmat paljastettiin ajoneuvot varustetaan erittäin kirkas uuden sukupolven laser ajovalot .



Puhuminen loistoesimerkkejä vihreä muotoilu, tällä viikolla tuonut sinulle ensin katsoa Samsung Galaxy Skin käsite puhelin, jossa on joustava AMOLED näyttö, joka voidaan taittaa se mahtuu taskuun. Näimme myös useita inspiroivia tapoja vähentää jätteiden tiedemiehet työskentelivät polttokennon , joka tuottaa sähköä vaikka siivota ydin laskeuman, Think Geek tuonut meille fiksu joukko Fridgeezoo icebox lemmikkejä, jotka kannustavat lapsia säästää energiaa, ja me katsoimme Sloan

Ingen kommentarer:

Send en kommentar