mandag den 12. september 2011

HP TopShot LaserJet Pro M275 skannaa 3D-objekteja vaan ainoastaan ​​tulostaa 2D (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/11/hp-topshot-laserjet-pro-m275-scans-3d-objects-but-only-prints-in/:


Jostain syystä, HP uskoo oman pienyrityksen todella tarvitsee mahdollisuuden skannata 3D-objekteja - minkä vuoksi se on vapauttaa TopShot LaserJet Pro. "TopShot" on hieno nimi all-in-one n overhanging varsi korkean resoluution kamera, joka yhdistää kuusi kuvaa (kolme kanssa vilkkuu eri näkökulmista, ja kolme ympäristön valaistuksessa eri altistumistasot) matkia studio- samankaltaisen tuotteen ammuttu. Mitä enemmän, kiitos Biz Card app, TopShot voi skannata ja tuoda useita käyntikortteja samanaikaisesti. Mukana on myös Google Documents integraatio ja pilvi apps sekä tavallista ePrint ja AirPrint ominaisuuksia, joita voit käyttää ilman tietokonetta 3,5 tuuman kosketusnäyttö. HP ei puhu hinnoittelusta tai saatavuudesta, mutta voit nähdä Käydäksesi TopShot tauon jälkeen.

Jatka lukemista HP TopShot LaserJet Pro M275 skannaa 3D-objekteja vaan ainoastaan ​​tulostaa 2D (video)


HP TopShot LaserJet Pro M275 skannaa 3D-objekteja vaan ainoastaan ​​tulostaa 2D (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 syyskuu 2011 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Macworld | lähde HP (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar