mandag den 12. september 2011

"Käyttö Sivustomme" tavoitteet NinjaVideo rikollista tekijänoikeus maksuja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/cmkYccYq5Bk/feds-indict-operators-of-movie-sharing-site-ninjavideo.ars:


Sivuston nimeltä NinjaVideo on uusin tavoite "Käyttö Sivustojemme" liittohallituksen aggressiivisen vastaan ​​elokuva-jakaminen verkkosivuilla. Vuonna syyte antoi viime viikon lopulla Virginiassa, hallitus peritään viiden henkilön rikosoikeudellisen tekijänoikeusrikkomus.


Vastaajat on neljä amerikkalaista ja asuu Kreikassa, kaikki heidän 20s ja 30s. Kolme syytettyjen väitetään sivuston ylläpitäjät. Neljäs rahoittaja, Joshua Evans, oletettavasti "valvottu useimmat Pohjois-Amerikan-pohjainen uploaders myös ohjaa uploaders etsiä erityisiä loukkaavan tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä." Lopullinen vastaaja, Kreikan asuva Zoi Mertzanis, ollut samanlainen rooli Euroopan uploaders.


Syyte maksut että vastaajat ansaitsi yli puoli miljoonaa dollaria kolmen vuoden jakamalla loukkaavan kopioita tekijänoikeuden elokuvia ja televisio-ohjelmia. Sivusto tuetaan mainonnalla. Käyttäjät saattavat myös maksaa $ 25 "premium" jäseneksi, joka tuli laajemmin "elokuvia, sarjakuvia, ja tietokoneohjelmat." Pitämässään 2010 huippu, Sivusto palvelee miljoonia kävijöitä kuukaudessa.


Ninjavideo.net verkkotunnuksen oli yksi monista tavoitteista liittohallituksen kiistelty ohjelma tarttua verkkotunnuksia syytetään loukkaavan tekijänoikeuksia. Heinäkuussa kävimme läpi tapauksessa Richard O'Dwyer , operaattori yhdistää sivuston TVShack.net, joka on nyt taistelevat luovutuspyynnön Britanniasta Yhdysvaltoihin. Lehdistötiedote mukana syyte ei maininnut onko hallitus pyrkisi luovuttamista Mertzanis Kreikasta, koska ne ovat O'Dwyer.




NinjaVideo johtaja Phara, koska hän esiintyi Ninja News Network video 30. kesäkuuta



Vuonna tosissaan mutta sokkeloinen manifesti Lähetetty kuin podcast ennen NinjaVideo verkkotunnuksen takavarikoitiin viime vuonna, sivuston ylläpitäjä "Phara" syyttää Hollywoodissa, jossa on "liian budjetit" ja "naurettavaa palkat," sillä suosio piratismia.


"Olemme merkitty merirosvoja. Olemme nimeltään varkaita", hän sanoi. "Olemme ratsian ja pidätti ja olemme pakko piiloutua aliakset kun me kutoa ja me ROP läpi nämä harmaat alueet lakeja ei ole vielä kirjoitettu."


"Onko minulla varaa asianajajiin? Eivät ole ollenkaan", hän sanoi. "Mutta tuleeko sata ihmistä ottamaan minun paikkani jos astun alas? Kyllä, uskokaa minua tulee olemaan."


NinjaVideo yhteisö säilyttää yhä aktiivinen keskustelufoorumi. Heinäkuussa Phara tilannut lahjoituksia Forum jäseniä NinjaVideo oikeudellisen puolustuksen rahastoon.


Liittovaltion hallitus on nostanut syytteet New Jersey asuva Hana Amal Beshara kuin Phara. Hän ja hänen codefendants tullaan arraigned in Eastern Virginia oikeussalissa 16. syyskuuta.


Lue kommentteja tähän virkaan


Ingen kommentarer:

Send en kommentar