mandag den 12. september 2011

Käytössä: lelu älypuhelin pelaamista sukupolvi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/11/switched-on-a-toy-for-the-smartphone-gaming-generation/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.




Ensimmäinen asia, joka kannattaa huomata noin Sifteo Kuutiot - joka tuli äskettäin saatavilla ennakkoon at $ 149 for Starter Pack kolme että pitäisi toimitukset alkavat tässä kuussa - on että ne eivät ole geometrisesti totta heidän nimensä. Heidän neliön pinnat istua huipulla syvyyksiin, jotka ovat alle puolet niiden sivun pituus, joten vaikka pinota kaksi Kuutiot eivät tuota kolmiulotteista symmetria. Ne ovat hieman pienempiä kuin pelin palasia paljon suppeampi ja edullisempi Scrabble Flash digitaalinen kirjain-järjestämällä peli joka oli hitti viime lomakautta.



Palaset sopivat mukavasti kahden sormen helppoa kiehtovan, flipping ja järjestämässä, joka sinun täytyy tehdä paljon niiden eri peleissä. Ne ovat myös hyvä koko korvata monta handheld leikkikalut, muistuttaa yksi overstuffed Mahjongg laatat myös muistuttaa näivettynyt Lastenallas aakkoset estää tai pelikortteja. Sivuille ja taakse ovat muuten mitäänsanomaton paitsi joukko kontakteja niiden takana käytetään lataukseen. Sifteo Kuutiot veloitetaan kautta lokero, joka esittelee ne läpi läpikuultava muovi alkuun jossa on tilaa vielä kolme kuutiota kello 45 dollaria kukin. Erilaisia ​​pelejä johtaa eri hyötyy yli kolme laatat, mutta suurin työ hienosti aloituspakkaus.

Jatka lukemista käytössä: lelu älypuhelin pelaamista sukupolvi


Käytössä: lelu älypuhelinten pelien sukupolven alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 syyskuu 2011 19:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar