mandag den 12. september 2011

Ominaisuus: Omistaminen pino: oikeudellinen sota hallita älypuhelinalusta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tLQUXuxhXhU/owning-the-stack-the-legal-war-for-control-of-the-smartphone-platform.ars:



Viime viikon älypuhelin teollisuuden näytti tuottavan enemmän oikeusjuttuja kuin puhelimia. Apple lyhyesti onnistui pysäyttää myynnin Samsung Galaxy tab 10,1 kaikkialla Euroopassa, ja on nyt menossa, kun koko Galaxy linjan . Takaisin amerikkalainen, ensin Googlen valittivat, että Microsoft ja Apple käytti "vääriä patentteja" kohdistaa Android, sitten viettänyt 12000000000dollari Motorola ja sen patentti arsenaali. Nämä ovat isoja, korkeilla panoksilla taistelee-ja viimeinen yritys seistä voi kävellä pois hallita vähempää kuin älypuhelinten markkinat itsessään.


Vuonna tulva tarinoita taktisia viilaus-ja vasta-ilmoitukset, on helppo eksyä yksityiskohtia. Mutta askel taaksepäin ja on selvää, että Smartphone sota eivät ole vain sodan kaikki kaikkia vastaan; siellä logiikka näitä riitoja. Useimmat yritykset taistelevat hallita yksi osa laitteisto-ohjelmisto pino, käyttää sitten tätä säädintä urkkia rahaa vapaa ylempien niitä.


Mutta todella suuret toimijat-Omenat ja Googles maailmankuulun taistelevat ylösalaisin itse. Niiden taistelukyky Arena: maailmanlaajuinen oikeudellinen järjestelmä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar