lørdag den 1. oktober 2011

Fiddy Cent joutuu kuulokkeiden pelin SYNC 50, lähtölaskenta Ford oikeusjuttu alkaa ... nyt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/01/fiddy-cent-gets-into-the-headphone-game-with-sync-by-50-countdo/:

SYNC 50

No, kun irtisanominen 50 Centin yhdenmukaistaminen kanssa Tyylikäs , se oli vain ajan kysymys ennen räppärin SMS Audio yritys täyttää mitätön. (Onhan Mistä tiedät teidän tölkit ovat laatu, jos niitä ei ole hyväksynyt mies ammuttiin yhdeksän kertaa ja selviytyi.) Emme tiedä, kun langaton SYNC 50 kuulokkeet saapuu tai kuinka paljon he ll maksaa, mutta voit bet osa-aikainen näyttelijä ja yrittäjä on tehdä kierroksia , yrittää myydä meille 40mm kuljettaja, 50-jalka-alue, "ammattimaisesti viritetty DIGITAL EQ" ja vaimennus. Vaikka integroitu musiikkisoitin valvonta on kiva, meidän suosikki ominaisuus voisi olla kyky yhdistää neljä synkronoituu samasta lähteestä. Tutustu galleriassa alla ja muutama valinta silmälasit päässä käyttöturvallisuustiedote tauon jälkeen.


Galleria: SYNC 50



Jatka lukemista Fiddy Cent joutuu kuulokkeiden pelin SYNC 50, lähtölaskenta Ford oikeusjuttu alkaa ... nyt


Fiddy Cent joutuu kuulokkeiden pelin SYNC 50, lähtölaskenta Ford oikeusjuttu alkaa ... nyt alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 lokakuu 2011 13:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar