fredag den 24. december 2010

Kysy Engadget: paras suuritehoisia (250GB tai enemmän) kannettava mediasoitin?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/ask-engadget-best-high-capacity-250gb-or-more-portable-media/:
Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tällä viikolla Kysy Engadget kysymys on tulossa meille Dhruv, joka tarvitsee elää noin 20 vuotta myöhemmin, kun kaikki PMPs alkavat 160GB. Jos etsit lähettää kyselyn oman, pudota meille rivi kysy [at] Engadget [dawt] com.
"Joten olen musiikin ystävä lajittelee ja minun (jo pakattu) iTunes-kirjasto on lähes 150GB. Minulla iPod Classic 160GB, mutta se ei salli paljon kasvaa huoneessa. Seeing kuin Apple on aika paljon luopunut on Classic tulevaisuutta, toivoin oli toinen pelaaja siellä, että olisi enemmän valmiuksia ajaa sitä. Tiedän Toshiba tekee 240GB ja 320GB 1.8 "asema, mutta en näe mitään käyttöä.

Minäkin haluaisin rakastaa sitä on fyysisiä painikkeita. Ja kuten Classic olisi kannettava. Näin Archos 5 verkossa ja se mammutti. Pohjimmiltaan ihanteellinen pelaaja on iPod Classic vähintään 250GB sisällä. Kiitos! "
Se on sääli, että Cowon upea X7 topit ulos 160GB, muuten se ois tukeva ratkaisu. Ulkopuolella Archos 5, ei kellään mitään kiinteä, korkea kapasiteetin ratkaisuja? Näyttää paras veto voi repiä alemmilla PMP että saat pitää 1,8-tuuman asema, ja sitten hakata isomman itsessäsi.

Kysy Engadget: paras suuritehoisia (250GB tai enemmän) kannettava mediasoitin? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 22:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar