tirsdag den 21. december 2010

Viewsonic: Ei ole G Tablet "valmistusvirhe," se on käyttäjän kokemus kysymys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/viewsonic-theres-no-g-tablet-manufacturing-defect-its-a-us/:
Jos et nähnyt sitä , tänä viikonloppuna Staples ilmoitti, että se ei enää tarjota 10,1-tuumainen Viewsonic G Tablet takia "valmistusvirhe." No, kuten on käynyt ilmi, Viewsonic väittää ei oikeastaan ole laitevirheen ollenkaan - sen sijaan, valmistaja Android 2.2 , Tegra 2 -powered tabletti ilmoittaa, että ei oikeastaan "käyttökokemuksen kysymys." Ehei, että ei kuulosta paljon parempi, mutta mukaan ViewSonic VP Marketing Adam Hanin, G Tablet näki oikeudenmukainen määrä palauttaa, koska se on hidasta ohjelmisto kokemusta, mikä johtui esiasennettu napauta ja napauta Android kerros. Useita asioita myös puute aiheuttaa Flash, joka Adobe ei ole vielä sertifioitu Tegra 2 . "Mielestämme on käyttäjän kokemus, joka aiheutti kaikki palaa, ja otamme tärkeän askeleen eteenpäin G Tablet", Hanin kertoi.

Joten, mitä nämä toimenpiteet tarkalleen? Viewsonic julkaisevansa yli-the-air ohjelmistopäivityksen ennen viikon loppua ja antaa myös linkkejä käyttäjien itse ladata ja asentaa beta versio Flash tukensa sivulla. Luonnollisesti pyysimme Hanin miksi G Tablet oli lähetetty tämän puoli-valmiina ollenkaan - hän kertoi, että vaikka Android ja Tegra ovat hyviä alustoja, Googlen tuen puute suurempien laitteiden tarkoittaa sitä, että yritykset, kuten Viewsonic on "mennä ulos ja koota omia ohjelmistoja ja app. myymälöissä. " Emme ole varmoja siitä, että on hyvä vastaus - itse asiassa, se tavallaan kuulostaa Viewsonic yrittää syyttää Google, Adobe ja NVIDIA omiin puolivalmiita ja laggy ohjelmistoja, kun se julkaistiin tabletti omasta vähittäismyyjille . Joko niin, olemme nyt nähneet enemmän kuin tarpeeksi kauhea "käyttökokemus" kysymyksiä jo sato on Android tablettia - Honeycomb , missä olet?

Jatka käsittelyssä Viewsonic: There's no G Tablet "valmistusvirhe," se on käyttäjän kokemus kysymys

Viewsonic: Ei ole G Tablet "valmistusvirhe," se on käyttäjän kokemus asiasta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 21:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar