tirsdag den 21. december 2010

TomTomin Map Share päivitys tuo crowdsourced navigointi iPhone GPS app

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/tomtoms-map-share-update-brings-crowdsourced-navigation-to-ipho/:
Turvaistuimeen aikaisin ja jousitettu varten TomTomin iPhone GPS app , ethän? Jos näin on, että hyvin app juuri paljon parempi tänään, koska versio 1.6 on tuonut TomTomin Map Share - crowdsourcing seikka, että he pitävät omia karttoja paremmin ajan tasalla kuin koskaan ajatellut mahdollista. Map Share avulla iPhonen käyttäjät voivat tehdä muutoksia heti niiden omia karttoja ja hyötyä vapaasta kartta päivityksillä, joita TomTom-yhteisölle ja tarkistaa itse. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat nyt muokata katujen nimiä, aseta ajo ja estää / sallia kaduilla suoraan heidän karttoja, ja jos olet ystävällisesti, voit jakaa päivityksiä muun TomTom-yhteisölle. Lisäksi sovellus tarkistaa automaattisesti uudet tarkistaa päivitykset (mukaan lukien puolestaan rajoitukset, nopeusrajoitus muuttuu ja rajan muutokset), joten aiemmin yrittänyt ja totta "Omat kartat olivat vanhoja!" anteeksi ei valitettavasti enää toimi. Antaa ja ottaa, kuten he sanovat.

Jatka käsittelyssä TomTomin Map Share päivitys tuo crowdsourced navigointi iPhone GPS app

TomTomin Map Share päivitys tuo crowdsourced navigointi iPhone GPS app perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 02:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar