torsdag den 13. januar 2011

HP: n Todd Bradley kaikki vaan vahvistaa webOS tabletti 9 helmikuu tapauksessa lupaa vielä enemmän laitteita

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/hps-todd-bradley-all-but-confirms-webos-tablet-for-february-9th/:
Teemme mielellämme vastaan puhelias execs , ja HP: n Todd Bradley on ollut hyvin määritelmä yksi haastattelu suoritettiin CNBC aikana CES . Keskustelussa pyörii webOS, Bradley kysyttiin miten HP aikoo erottautua iPad ja parantaa sille, johon hän letkautti, "sinä ja minä puhua, että yhdeksäs . " Jos tämä ei ole vahvistus siitä, että me vihdoinkin olemme yksisarvinen on webOS tabletin ensi kuussa, emme tiedä mikä on. Vielä rohkaisevia on vaikutuksia edelleen haastattelussa, että HP olisi voinut debytoi tämän liusketta CES, mutta päätti tehdä paljastus oli erillinen tapahtuma niin hyvin esiin, miten mahtavaa se on. Mutta odota, ei vielä lisää hyviä uutisia webOS faneille: Bradley miehistö näkee tulevan tabletin vain "yksi pala" on yhdistetty kokemus on yhtiön tavoite ja olemme luvanneet olla valistunutta noin laaja webOS laitteiden 9 helmikuu tapahtuma San Francisco, vaikka puuttuminen Palm namedrops näyttäisi viittaavan siihen, he eivät ehkä vastaa nimeä niiden valmistaja. Vaikka niitä kutsutaan iPaqs , me vain haluamme nähdä ne jo!

Jatkaa lukeneisuus HP: n Todd Bradley kaikki vaan vahvistaa webOS tabletti 9 helmikuu tapauksessa lupaa vielä enemmän laitteita

HP: n Todd Bradley kaikki vaan vahvistaa webOS tabletti 9 helmikuu tapauksessa lupaa entistä laitteet alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 03:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Uusista Keski | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar