torsdag den 13. januar 2011

Rocketfish iCapsule näppäimistö tapauksessa näyttää ruma mutta äärimmäisen hyödyllinen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/rocketfish-icapsule-keyboard-case-looks-ugly-but-exceedingly-use/:
Toistaiseksi iPad näppäimistö tapauksissa näyttävät seuraavan kaksi koulukuntaa - Folio ja mini-simpukkapuhelin - ja vaikka molemmilla on ansionsa, eikä homman ihan yhtä hyvin kuin joukko chiclets teidän standardi netbook. Best Buy: n sisäisen Rocketfish etiketti on erilainen käsitys: unohda mikä hoikka, ja juuri käden täysikokoinen Bluetooth kannettavan näppäimistö, joka pitää iPadisi samoin. Sitä kutsutaan iCapsule, ja kuten varmaan ymmärsit se mahtuu teidän liuskekivi sekä pysty-ja vaakasuunnassa, ja kun olet tehnyt sen taittuu ylös laukku, jossa integroitu kantokahva. Laite kestää kaksi AA-paristoa - pikemminkin kuin ladattava Li-ion solu - ja maksaa 100 dollaria omistaa, vaikka se tällä hetkellä niin myynnissä 80 dollaria ja valitettavasti loppu. Me kerromme kyllä jos saamme mahdollisuuden kokeilla sitä itse. Kaksi lisää kuvia meidän lähde linkkiä, jos se on närkästynyt uteliaisuuden mennessä.

[Kiitos, Yeti]

Rocketfish iCapsule näppäimistö tapauksessa näyttää ruma mutta äärimmäisen hyödyllinen perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 19:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Best Buy | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar