lørdag den 8. januar 2011

Hauppauge debytoida Broadway TV-viiri iPhonen ja iPads, WinTV-Aero-m vastaanotin PC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/hauppauge-debuts-broadway-live-tv-streamer-for-iphones-and-ipads/:
Se voi näyttää epämääräisesti kuten lisävarusteena myöhään 80-luvun PC, joka on itäneitä antennit, mutta Hauppauge: n uusi "Broadway" live TV serpentiini ei ole muutama moderni temppuja hihassaan: se voi lähettää suoraa TV iPhoneen tai iPad. Tämä voidaan tehdä yli WiFi oma talo tai internetissä muualla, ja laite pakkauksiin multi-format vastaanotin, jolla voi virittää sekä digitaalisessa kaapeli-tv ja ATSC yli-the-air kanavia (tai analoginen TV, sillä aineesta), jotka kaikki ovat kätevästi pakattu streaming. Sen rinnalla, Hauppauge on myös jyrinä uuden dual-format WinTV-Aero-m USB-vastaanotin PC (kuvassa tauon jälkeen), jonka avulla voit vastaanottaa Mobile Digital TV-lähetyksiä suunniteltu mobiilitelevision vastaanottoon, samoin kuin teräväpiirto ATSC digitaalisia televisiolähetyksiä. Etsi se on pian saatavilla 69 dollaria, kun taas Broadway viiri on saatavissa "noin kuusi viikkoa" ja 199 dollaria.

Jatka käsittelyssä Hauppauge ensiesiintymisensä Broadwayllä TV-viiri iPhonen ja iPads, WinTV-Aero-m vastaanotin PC

Hauppauge debytoida Broadway TV-viiri iPhonen ja iPads, WinTV-Aero-m vastaanotin PC perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 04:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar