torsdag den 6. januar 2011

Razer linkkuveitsi: 7-tuumainen taskuun pelaamista käsite puhaltaa mielemme kuusi tapaa sunnuntaina

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/razer-switchblade-7-inch-pocket-gaming-concept-blows-our-minds/:
Kaunein asia tulla ulos CES 2011 ? Show ei ole vielä ohi, mutta emme pelkää sanoa, että Razer n linkkuveitsi on laite voittamaan. Ennen kuin menet saada toiveita ylös, meidän on (valitettavasti) huomauttaa, että täällä peli kädessä on vaan käsite, mutta ottaen huomioon, että Toshiba Libretto W105 selvisi kauppojen hyllyille ( jos vaan hetken ), emme toivoen ja rukoilla, että linkkuveitsi voi myös löytää tiensä tuotantolinjan. Ei tiedetä paljoakaan itse laitteen, mutta Razer on kuvitellut sen avulla pari 7-tuuman multitouch näytöt sekä kerros tuntoon, dynaaminen näppäimiä ruudun alaosassa. Aivan kuten Optimus Maximus mennyt, tämä näppäimistö antaisi pelaajille sijoittaa eri näytölle alla riippuen otsikko, ja jopa pelin, voitte kuvitella avaimet siirtymässä huomioon eri POVs, tasot, skenaariot jne. Sisäisesti käsite perustuu noin Intel Atom-prosessori, mutta ei ole mitään sanaa siitä, millaista GPU toimisi rinnalla sitä. Valitettavasti Razer halua puhua pie-in-the-taivas tiedot, kun se tulee hintaa ja vapauttaa, mutta jos neljä miljoonaa kommentit näkyvät alla kerjäämiseen ja kirjelmän yrityksen ottamaan tämän kaupallisen ...

Jatka käsittelyssä Razer linkkuveitsi: 7-tuumainen taskuun pelaamista käsite puhaltaa mielemme kuusi tapaa sunnuntaina

Razer linkkuveitsi: 7-tuumainen taskuun pelaamista käsite puhaltaa mielemme kuusi tapaa sunnuntaina perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 11:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Razer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar