torsdag den 6. januar 2011

Uusi Sony Blu-ray-soittimet ovat nopeampia kuin koskaan, ei edes kannettava yksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/new-sony-blu-ray-players-are-faster-than-ever-theres-even-a-po/:
Sony kannettava Blu-ray-soitin
Sony edelleen työntää Blu-ray- soittimet esittää neljä uutta pelaajaa 2011 vaihtelevat 150 dollaria 250 dollaria ja kaikki aluksen ensimmäisellä vuosipuoliskolla. BDP-S780 herättää korkeimman hinnan sen veljet vaan, että saat mahdollisuuden käyttää 720p kamera Skype ystäviesi kanssa ja jopa muuntaa 2D sisällön 3D. Koko linja tukee uutta Media Remote iPhone ja Android-puhelimissa, ja Android versio on jopa puheohjaus. Myös uusi tänä vuonna on 10,1-tuumainen WSVGA portalbe Blu-ray-soitin 5 tunnin akun, joka on asetettu aluksen keväällä 300 dollaria. Lisäksi on liuta kotiteatterijärjestelmä urheilu Blu-ray-soittimet, mutta jos olet todella kiinnostunut niistä, sinun täytyy lukea läpi lehdistötiedotteessa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Uusi Sony Blu-ray-soittimet ovat nopeampia kuin koskaan, ei edes kannettava yksi

Uusi Sony Blu-ray-soittimet ovat nopeampia kuin koskaan, ei edes kannettava yksi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 23:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar