torsdag den 7. juli 2011

Zuckerberg ei ole niin hienotkin Dig At Google Circles

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cbN9iUCxKoA/:


Jo Facebook paljasti joitakin uusia chat tuotteita keskiviikkona elefantin olohuoneessa oli Googlen uusin yritys luoda sosiaalinen verkosto, Google +. Mark Zuckerberg yritti kääntää suoria vertailuja sanomalla: "Jokainen App tulee olemaan sosiaalinen."


Mutta hän tehdä yhden huomautuksen, joka ehdotti miten hän todella ajattelee Google + ja yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista, ympyrät. Zuckerberg ei maininnut Circles erikseen, mutta hän teki valtio:



Määritelmä ryhmien. . . jokainen ryhmän sisällä tietää, kuka muu on ryhmä



Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, ellet pelannut kanssa piireissä. Circles ominaisuus on miten Google + kahvat ryhmiä, mutta se ei ole täysin intuitiivinen ja ongelmia voi syntyä kun eri Circles törmäävät Sen tarkoituksena on antaa jäsenille perustaa eri ihmisryhmien tai Circles, jakaa asioita.


Mutta ympyrät ovat yksisuuntaisia, tai epäsymmetrinen. Jokainen perustaa oman Circles eikä kukaan tiedä, jonka Circle ne sisään Secret Circles olisi osuvampi kuvaus. Zuckerberg näyttää siltä, ​​että he eivät oikeastaan ​​ryhmien koska sen sijaan jokainen ryhmän jäsen tietää, kuka muu on ryhmä, se on juuri päinvastoin: kukaan ei tiedä, mitä ryhmiä ne sisään


Ympyrät ovat niin sekavia, että Ross Mayfield luotu Slideshare alla selittää kaiken. Facebook on "symmetrinen jakaminen" malli, jossa kaksi ihmistä toisiaan vahvistavat, että he ovat ystäviä, ja sitten voidaan alkaa jakaa stuf keskenään yksityisesti tai julkisesti. Twitter on "epäsymmetrinen Seuraa" malli, jossa ihmiset Tweet julkisesti ja kuka tahansa voi seurata mitä he lähettävät ilman että henkilö välttämättä seuraava takaisin. Se on yksisuuntainen.


Google + on kuitenkin "Epäsymmetrinen jako" mallia, jossa voit jakaa yksisuuntainen ihmisten kanssa, mutta heidän ei tarvitse jakaa takaisin. Se on tavallaan kuin Circle of Trust in Meet Fockers (Katso videoleike kolmannella dia), vain ole aivan yhtä hauska.















Ingen kommentarer:

Send en kommentar