torsdag den 7. juli 2011

Siis mitä? Kiitos digitaalisen musiikin, Albumin Sales Up For ensimmäisen kerran sitten vuoden 2004

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FtW5qw-qxMg/:

SoundScan , Nielsenin raportti, joka jäljittää point-of-osto musiikin myynti aidoilla ja digitaalisista lähteistä, julkaistiin tänään, ja vihdoinkin sisältää muutaman säteet toivoa ahdistettua musiikkialalla. Puoliväliin mennessä myynti tiedot osoittavat, että muun muassa ensimmäistä kertaa vuodesta 2004, albumin myynti nousi ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Nyt, ennen kuin pudota tuolin yhteensä albumin myynti on vain enintään 1 prosenttia, joten se ei ole niin jos myynti puhaltavat katon irti, mutta ainakin he eivät enää romahtaminen.


Kyllä, mukaan SoundScan, 155500000 albumia myytiin Yhdysvalloissa vuonna kuuden ensimmäisen kuukauden aikana 2011 verrattuna 153,9 miljoonaa albumia myynyt tähän aikaan viime vuonna, jonka aikana kyseinen slim 1 prosentin vaellukselle. Tietenkin, kun yksi sisältää yhden Kappalehaku (yleensä 10 kappaletta ovat vastine albumin) määrä myydyllä albumillaan tulee 221500000, jolloin 3,6 prosentin nousu.


Aioin sanoa nämä numerot eivät ole täsmälleen jotain "kirjoittaa kotiin noin", mutta teollisuuden että toimi kuin kiukutteleva lapsi edessä digitaalisen vallankumouksen, tämä saattaa hyvinkin olla jotain kirjoittaa kotiin noin. Ennen vuotta 2004 albumin myynti oli laskenut joka vuosi vuodesta 1999 lähtien. Mikä tietenkin sattuu olemaan samana vuonna Napsterin perustettiin. Vaikka se on sattumaa. Ja siihen pisteeseen, arvaa katalysaattori on kolahtaa musiikin myynti data? Joo, se on digitaalisen musiikin myynnin.


Nielsen, "Digitaalisen albumin myynti on kasvanut 19 prosenttia läpi kuuden ensimmäisen kuukauden aikana 2010 ja ovat vauhti asettaa uuden myyntiennätyksen lopussa vuonna". Yli 660.800.000 digitaalinen myytiin vuoden 2011 alkupuoliskolla, 11 prosenttia enemmän kuin viime vuoden kesään.


Tämä tulee kannoilla Pandora IPO sekä Google, Apple ja Amazon joutumassa pilvi musiikkia hosting ja ostaa, Google Musiikki, iCloud, ja Cloud Drive, vastaavasti. Aiemmin tänään, me kattaa Amazon ylösajoon Cloud Drive ja Cloud Player tarjoukset, heitto Rajoittamaton tallennustila musiikkiin.


Se on itseasiassa hyvin mielenkiintoista aikaa musiikin ystäville, näillä teollisuuden muuttuva pilvi musiikkipalvelujen että vain jatkaa laajentaa toiminnallisuutta ja integrointi olemassa oleviin web-ja mobiili tavarat. Puhumattakaan siitä, että sivustot kuten Turntable.fm , exFm, ja lukemattomia muita tekevät musiikin löytämisen helpompaa ja jännittävä, mikä puolestaan ​​johtaa käyttäjiä menee ulos ja ostaa kappaleita ja albumeja iTunes, Amazon, jne.


Tästä huolimatta, mukaan CNET , suuret Internet-palveluntarjoajat ovat valmiita lisätä joitakin tiukkoja sääntöjä, joilla pyritään vähentämään digitaalista piratismia sekä musiikin ja videoiden tekijänoikeuden alaista sisältöä, joten täytyy vain odottaa ja katsoa, ​​kuinka paljon me (ja Musiikkiteollisuus) oppinut kollektiivista oppitunteja.


Lopuksi, vaikka en halua tehdä enempää ylimalkaisesti siitä tilasta musiikkialalla, mutta aion huomauttaa, että "ET" Katy Perry toppeja kaavio varten myydyin digitaalinen kappaleen ensimmäisen kuuden kuukauden 2011, 4100000 lataukset. Jätän sen sinulle vetää omat johtopäätökset asiasta.


Ote kuvan kautta James Grahame





Ingen kommentarer:

Send en kommentar