torsdag den 16. juni 2011

HP hakee Oracle yli Itanium tukea, Oracle väittää Itanium on paahtoleipä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ycyuABm49XM/hp-sues-oracle-over-itanium-support-oracle-still-claims-that-itanium-is-toast.ars:


Ei sisältöä haastaa Oraclen yli palkata sen entinen toimitusjohtaja, Mark Hurd, HP on nyt haastaa Oracle yli tietokanta yhtiön ilmoitus, että se lopettaa tuen Itanium.


Reuters raportoi , että HP on jättänyt vaatimuksen Kalifornian tuomioistuimessa, jonka mukaan Oraclen maaliskuuta päätös lopettaa tukee Intelin Itanium arkkitehtuuria tulevissa versioissa Oraclen tietokanta-ohjelmisto tuo sen vastaisesti aikaisemman sopimuksen kanssa HP tukee arkkitehtuuria.


Oracle ei tuhlannut aikaa ampua takaisin lehdistötiedotteen , toisti aiemman väitteensä, että Intel aikoo lopettaa Itanium tuotantoon ja että HP on täysin tietoinen siitä. Oracle väittää, että HP kerran pyytänyt muodollista sopimusta pitkäaikaisen Itanium tukea, mutta että Oracle kieltäytyi. HP, tietokannan valmistajan väittää, nyt arkistointi perässä, jos Oracle oli luvannut tukea, jonka Oracle ylläpitää sitä ei.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar