torsdag den 3. februar 2011

BMW ja PSA Peugeot Citroen kumppani tulevaisuudessa hybridi teknologian, laita maailmansodan asia takana

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/bmw-and-psa-peugeot-citroen-partner-for-future-hybrid-tech-put/:
Viime vuosisadalla ole pulaa väliset riidat ranskalaiset ja saksalaiset, mutta tällä vuosisadalla kaikesta tulee olemaan täysin cool. BMW ja PSA Peugeot Citroën-yhtiöstä, joka luonnollisesti omistaa Peugeot ja Citroën Marques, ovat tulleet muodostavat kumppanuus keskittyi luomaan kehittyneitä hybridijärjestelmät. Nimi tälle uudelle kumppanuus? BMW Peugeot Citroën sähköistys, luonnollisesti. Hedelmä tämän pyhän liiton paranee akut, generaattorit ja elektroniikka, joka ei ainoastaan auttaa valmistajia, jotka ovat liittyneet yhteen täällä, mutta myydään myös muille valmistajille, jotka tarvitsevat hieman apua heidän ystävilleen. Meidän täytyy odottaa vähän aikaa ennen kuin näemme tuloksia, mutta: todelliset osat eivät ole odotetaan saapuvan tietä, kunnes 2014 aikaisintaan - sattumalta noin 100 vuotta sitten asiat olivat hirveän ärtyisä klo Alsace-Lorraine.

Jatka käsittelyssä BMW ja PSA Peugeot Citroen kumppani tulevaisuudessa hybridi teknologian, laita maailmansodan asia takana

BMW ja PSA Peugeot Citroen kumppani tulevaisuudessa hybridi teknologian, laita Suuren sodan takana, ne alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 20:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar