torsdag den 10. marts 2011

Applen patenttihakemuksen "dynaamisesti luotuun Soittoäänet" voisi tehdä maagisia videoita ystäviesi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/10/apple-patent-application-for-dynamically-generated-ring-tones/:

Apple Patent

Oletko koskaan toivonut, elämä oli kuin elokuva, että teema kappaleita meni Korosta jokainen dramaattinen toimia? Tämä patenttihakemus siitä Cupertino ei ole aivan näin, mutta se on lähellä, pohjimmiltaan luoda dynaamisia musiikkivideoita ystävillesi kun he sanovat. Se kuvaa keino ompelemalla yhteen video-ja audio-sekvenssit soittajan ja dynaamisesti kompostointi heidät luomaan kaunis pieni laulu juhlistaa BFF - tai äidin oikeutta, koska se oli. Tällaiset jaksot on tuottaa ns siemenet "kappaleita tai videoita sisältöä voi joko tallentaa suoraan vastaanottajan puhelimessa tai vedettiin Genius tallennetut eetteriin. Ei mahdollinen täällä paljon tavaraa, mutta jo nyt pelätä tulevaisuutta, jossa tiedot ovat peräisin selailu tottumukset ja sen sijaan hienoja sävelmiä ja videopätkiä olemme tarjoillaan tunnussävelmät ja McDonald's mainoksia.

Applen patenttihakemuksen "dynaamisesti luotuun Soittoäänet" voisi tehdä maagisia videoita ystäviesi perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 maaliskuu 2011 02:42:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar