torsdag den 10. marts 2011

OpenFeint ja The9 kannustaa devs satamassa niiden pelejä Android kanssa kylmä käteinen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/10/openfeint-and-the9-will-stimulate-devs-to-port-their-games-to-an/:


Oletko kehittäjä pyrkii laaja ja kannattavin jakelu kännykkääsi ohjelmiston? Perinteinen foorumi saavuttamiseksi näiden tavoitteiden parin viime vuoden aikana on ollut Applen IOS, mutta Android on yltiöpäinen valta on viime aikoina että tulee oikeutettu kysymys. Kysymys, OpenFeint etsii keinutella entisestään Googlen hyväksi ilmoittamalla se rahoittaa siirtämiseen pelejä "muut app varastoilla" Android avulla Kiinan online peli operaattori The9. Valikoituja pelejä tietenkin saada niskoilleen OpenFeint yhdentymistä ja koko työtä ei ole leijua julkisuutta napata meille, mutta hei, se on toinen muutaman pennin heitettiin pohjaton kaivo kutsutaan Android pelaamista. " Varmasti jotain ansaitsee lopulta tulla ulos, ei?



[Kiitos, Calvin]

Jatka käsittelyssä OpenFeint ja The9 kannustaa devs satamassa niiden pelejä Android kanssa kylmä käteinen


OpenFeint ja The9 kannustaa devs satamassa niiden pelejä Android kanssa kylmä käteinen perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 maaliskuu 2011 08:23:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Droid-Life | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar