tirsdag den 7. december 2010

Spider-man uudelleenkäynnistystä ammuttiin RED EPIC 3D on Jason Schwartzman kaikenlaisia innoissaan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/spider-man-reboot-is-being-shot-in-red-epic-3d-has-jason-schwar/:
Tiedätte, että nimetön Spider-man hankkeen, joka on asetettu elvyttämiseksi franchising jossain vaiheessa vuonna 2012? Joo, ammuttiin 3D (ei uutisia) käyttäen 3ality laitetta ja RED EPIC kamerat (superhotawesome uutiset). Peter Jackson on jo voitti jopa 30 eepokset auttaa häntä ampui seuraava iso hanke, Hobitti, 3D, mutta hän on hakattiin digitaalisen elokuvataiteen boolin tuottajien seuraavan Hämis leffa, joka on vallannut neljänneksen kameroiden ja tosiasiallisesti alkoi ampua heidän kanssaan asetettu eilen. Jason Schwartzman, päivällä näyttelijä ja yöllä videokuvaukseen pelle, on ylistetään käyttää näitä hienoja vaihdetta yli PUNAISTA foorumeilla, jossa myös hän lupaa hänen miehistö tehdä lisähuomautuksia yksityiskohtaisesti käyttökokemusta. Hieman vähemmän jännittävä PUNAINEN uutisia, Scarlet S35 on nimetty uudelleen EPIC Lite ja kärsivät mullistusten ottaa sen ominaisuudet ja hinnan muutos - osuma linkeistä lisää.

[Kiitos, Anthony ]

Spider-man uudelleenkäynnistystä ammuttiin RED EPIC 3D on Jason Schwartzman kaikenlaisia innoissaan perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 07:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde REDUSER.net (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar