søndag den 13. marts 2011

Viikko Apple: valmistautuminen iPad 2 hyökkäystä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oenN8ckRMio/week-in-apple-prepare-for-the-ipad-2-onslaught.ars:


IPad 2 virallisesti aloitettiin Yhdysvalloissa perjantaina, joten on luonnollista, viikko vievät lanseeraus oli pullollaan kohuun. Ei vain ollut siellä jo puhua iPad 2 yksityiskohdista, IOS 4,3 julkaistiin aikaisin, kuten GarageBand ja iMovie iPad. Apple TV sai myös päivityksen, joka tuo urheilutapahtumissa laitteeseen, Xcode 4 julkaistiin Mac App Storesta, ja paljon muuta. Lue viikottaisen ratsia:


Varhainen iPad 2 vertailuarvot: prosessorin suorituskykyä säilyy pääosin ennallaan : Early vertailukohtia ehdottaa iPad 2: n yleinen suorituskyky ei valtava harppaus yli alkuperäisen iPad, ainakin kunnes app päättäjät voivat oppia miten hyödyntää uutta laitteistoa.


Apple julkaisee IOS 4,3 etuajassa : Apple on julkaissut IOS 4,3 päivitys jostain iPhone, iPad ja iPad kosketa käyttäjien keskiviikkona. Lisäksi iTunesin Kotijako ja kyky stream-videon radiosoittoa, siellä on myös parannettu Safari suorituskykyä ja korjauksia.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar