tirsdag den 7. juni 2011

Zotac julkistaa uuden ZBOX mini-PC, powered by VIA: n dual-core Nano X2

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/07/zotac-unveils-new-zbox-mini-pc-powered-by-vias-dual-core-nano/:


Me kattaa paljon kentällä tämän vuoden Computex , mutta tässä yksi helmi, joka putosi viime huolenaihe: uusi Zotac ZBOX mini-PC, powered by VIA: n uusin tuplaydinprosessori. Mittaus 12 x 12 x 4 cm, tämä pikku peto toimii VIA: n vähän virtaa Nano X2 , joka on saatavilla nopeuksilla joko 1,2 tai 1,6 GHz, riippuen valinnastasi. Se tulee myös varustettu natiivi 64-bittinen ohjelmistotuki, VIA: n Lukko salaus moottori ja on yhteensopiva yhtiön muille jalostajille, kuten Nano, C7, C7-M ja Eden. Plus, siellä SD-kortinlukija, kaksi USB 3.0-porttia sekä HDMI-ja DisplayPort-ulostulot. Saatavuus ja hinnoittelu ovat mysteeri, vaikka olemme varmasti toivoen, että se ei ole niin kohtuuttomia kuin jotkut muut bite-sized PC olemme nähneet viime kuukausina. Ohjaa ohi tauon koko PR.

Jatka käsittelyssä Zotac julkistaa uuden ZBOX mini-PC, powered by VIA: n dual-core Nano X2


Zotac julkistaa uuden ZBOX mini-PC, powered by VIA: n dual-core Nano X2 perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 kesäkuu 2011 01:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Akihabara News | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar