tirsdag den 7. juni 2011

Walmart tilapäisesti tippaa iPhone 4 hinta 147 dollaria, ei siitä, että voit löytää yksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/07/walmart-temporarily-drops-iphone-4-price-to-147-not-that-youl/:


Nopeasti! Joku kertoa Walmart Musta perjantai ei ole vielä viisi ja puoli kuukautta. Ilman uutta iPhone näköpiirissä , vähittäiskauppias myy 16GB version 147 dollaria sopimusoikeuden - sellainen temppu emme halua odottaa sitä vetää vaivaa kelan loma ostajat. Miksi ääni niin epäkiitollinen, saatat kysyä? Helppo: koska sinulla todennäköisesti ei voi saada käsiinsä yhden. Myynti, joka koskee AT & T ja Verizon malleja, kestää 30. kesäkuuta ja vain määrittelemätön määrä "Valitse"-myymälät myös osallistuu. Ei sanaakaan siitä, miten monta edullisia puhelimia Walmart on shill, mutta niin musta ja valkoinen versio on loppuunmyyty verkossa, jossa ei tarkalleen tiedä hyvää mahdollisuutesi pisteytyksen yksi henkilö.

Walmart tilapäisesti tippaa iPhone 4 hinta 147 dollaria, ei siitä, että voit löytää yksi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 kesäkuu 2011 15:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PCMag | lähde Walmart | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar