tirsdag den 7. juni 2011

Xbox 360 Wireless nopeusanturi saapuu lokakuun alussa 60 dollaria, antaa sinulle jotain pitää kiinni

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/07/xbox-360-wireless-speed-wheel-will-arrive-in-early-october-for/:


Microsoftin Kinect liikettä valvonta voidaan soluttautua kaikenlaisia ​​pelejä tämän vuoden E3, mutta Xbox valmistaja ei laiminlyö niitä tarvitseville konkreettisempi ohjaus järjestelmä. Uusi langaton Speed ​​Wheel on juuri paljastettu, ja kohtuullinen 60 dollaria hintalappu ja lokakuun alussa aloituspäivää. Kuten näet edellä, se on teknisesti kolme kolmasosaa pyörän, mutta se ei salli ylimääräisiä vihreä bändit valot voidaan soveltaa, ja hieman kaikkea joukko suuntaa ja toimintopainikkeita lisätään käsittelee tämän ohjauksen toteuttaa . Ei jyrinää pakkaus sisäpuoli force feedback ja pari laukaista painikkeita alapinta Smashing kaasun tai taputtelemalla jarrut. Toinen kuva tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Xbox 360 Wireless nopeusanturi saapuu lokakuun alussa 60 dollaria, antaa sinulle jotain pitää kiinni


Xbox 360 Wireless nopeusanturi saapuu lokakuun alussa 60 dollaria, antaa sinulle jotain pitää kiinni alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 kesäkuu 2011 03:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq | lähde Major Nelson | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar