mandag den 21. februar 2011

Inhabitat viikko Green: junissa nopeuttaa, maali parantaa konetta, ja CO2-puhdistus keinotekoisia puita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/inhabitats-week-in-green-trains-speed-up-paint-improves-plane/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.




Tällä viikolla Inhabitat näki suurten nopeuksien rautatiet poimia höyry ympäri maailmaa kuin Kiina ilmoitti suunnitelmista rakentaa laajuisen Manner rautatie Etelä-Amerikassa ja Japanissa alkoi kehittää maailman nopein suurnopeusjunia . Näimme myös ekologisen kuljetusmatkan päässä uusiin korkeuksiin kuin leija-powered auto valmistui eeppinen 5000 km matkalle ympäri Australiaa ja tutkijat kehittivät nanoteknologia maali , joka parantaa polttoainetehokkuutta lentokoneita. Autoteollisuuden maailma on myös valmistautuu Geneven autonäyttelyn kuin Toyota on tulossa asetettu roll ulos kaikki sähköllä IQ ja Porsche veti takaisin verho sen Panamera S Hybridi -ja Boxster EV .



Muita uutisia, olemme tällä viikolla tuonut sinulle yksinoikeudella videohaastattelu, jossa vietetään ympäristönsuojelija Stewart Brand toteaa, että ydinvoima voi pelastaa maailman. Meillä on myös tutkittu useita muita vaihtoehtoisia energialähteitä, jotka ovat ehdottomasti vähemmän kiistanalaisia - PurposeEnergy on muuttamassa oluen jätteen lähde puhtaan polttamisen biopolttoaineiden ja design duo on ehdottanut useita kauniita aurinkoenergiakäyttöisellä keinotekoisia puita , jotka hankaavat CO2 ilma .



Noin joka kuudes ihminen ei ole käytössään puhdasta juomavettä, joten olimme innoissamme oppia poljin-powered vedenpuhdistus järjestelmä perustuu polkupyörä, erittäin lupaava kehitysmaissa. Puhuminen puhdistaa likaista vettä, tällä viikolla Stephen Baldwin nostaa Kevin Costner aikana öljy-erottamalla tekniikka siivonnut BP öljyvuoto. Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, meillä oli wowed tämän hydrofloor järjestelmä , joka voi säästää tilaa ja energiaa vaikenemalla uima-allas alla olohuoneen lattialla!

Inhabitat viikko Green: junissa nopeuttaa, maali parantaa konetta, ja CO2-puhdistus keinotekoisia puita perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 21:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar