mandag den 21. februar 2011

Antistaattinen E-3POD käsite voittaa Citroen muotoilupalkinnon, työtä sen oppilaan luoja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/21/antistatic-e-3pod-concept-wins-citroen-design-award-job-for-its/:


Kuka sanoo, unet ei maksa? Nuori muotoilija, jonka nimi Heikki Juvonen voitti äskettäin itselleen kuuden kuukauden työharjoittelua on Citroenin PSA Design Centre Pariisin jälkeen tuottavat eniten pakottavia vastaus yhtiön kaksinkertainen haaste asettaa opiskelijoille Lontoon Royal College of Art . Lähtökohtana oli yksinkertainen - koota esteettinen ja ultra-kompakti kaupunki ajoneuvo, Citroën voisi soittaa oman, ja päätellen kuvien yllä, voimme kaikki varmasti yhtä mieltä siitä, että Heikki saavutettu hyvin erottuva ilme hänen E-3POD. Emme ole vielä varmaa, miten ajattelemme että sisällä suurin kolme pyörää ajaksi meidän sähkökäyttöisten matkoja, mutta nuori herrasmies on puoli vuotta kätensä nipistää ja hiomaan hänen herättävä design. Me valmiita koeajaa prototyyppi heti Citroen tulee tarpeeksi hulluja rakentaa yksi.

Antistaattinen E-3POD käsite voittaa Citroen muotoilupalkinnon, työtä sen oppilaan luoja perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 helmikuu 2011 05:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Translogic , Carscoop | lähde Heikki Juvonen | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar