torsdag den 9. juni 2011

Dell Viiru 10 Pro tablet käynnistää Kiinassa tänä kesänä, USA saattaa saada ensi vuonna

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/dell-streak-10-pro-tablet-to-launch-in-china-this-summer-us-may/:


John Thode , Dellin johtaja mobiililaitteisiin on jaettu Honeycomb maustettu pätkä hänen yhtiön tablet etenemissuunnitelman CNET. 10-tuumainen Android tablet että näki CES ja epäilty voitaisiin meille tässä kuussa todellakin tekee sen debyytti kesällä mukaan Thode, mutta sen käynnistäminen markkinat ovat Kiina, ei Yhdysvaltain. Hän viittaa useisiin "estäjien ja esteitä menestys" Dellin kotimaa - kuten operaattoreiden sanella hinnoittelumallit, jotka tukahduttavat hyväksyminen tablets ja käyttäjät joutuvat tiedä "mitä Android on tuo" - kuten syyt kierroksen Rock epätyypillinen päätöstä. Viiru 10 Pro, koska se tulee virallisesti tiedossa, tulee Honeycomb-standardin 1280 x 800 resoluution näyttö, reunasta reunaan lasipinnan kaksi kameraa (yksi näistä saavuttaa 5 megapikselin res), SD-kortti paikka, paksuus 12mm, ja 1080p toisto-ominaisuudet kohteliaisuus määrittelemättömän NVIDIA Tegra tuplaydinprosessori. Lisäksi telakka mahdollistaa 10 Pro toimimaan USB host, mutta kohensi sen yhteyksien HDMI, Ethernet ja tietenkin asettaa USB-portit. USA saattaa silti nauttia tästä lahjasta vaihtoehtoja, mutta emme kertoneet sitä ei tapahdu ennen kuin 2012. Millä kohta me todennäköisesti maku tuoreempaa, icier versiot Android.

Dell Viiru 10 Pro tablet käynnistää Kiinassa tänä kesänä, USA saattaa saada ensi vuonna alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 kesäkuu 2011 02:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar