fredag den 8. april 2011

NASAn Uteliaisuus Mars Rover tähtiä ikioma photoshoot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/nasas-curiosity-mars-rover-stars-in-its-very-own-photoshoot/:


NASA on jo antanut meille vilauksen sen Mars Rover, kohteliaisuus USTREAM lähettää muutama kuukausi sitten, mutta miehistö haltuunsa BoingBoing on ottanut yksi pieni askel ihmiskunnalle menemällä vieläkin syvällisempää kanssa Uteliaisuus ennen kuin se käynnistyy marraskuussa. Yksi onnekas valokuvaaja sai luvan osaksi Jet Propulsion Laboratory Pasadena, ja hedelmät hänen pupu sopii työvoiman showcase nurkkia ja crannies NASA: n uusin ja suurin. Olemme edelleen sellainen bummed että Rover ei ole varustettu zoom 3D kamera alun perin suunnitellulla tavalla , mutta meillä aavistus James Cameronin kun se vielä vaikeampaa. Muista osuma lähde linkkiä koko osata muutama sana enemmän kulmia, jos Tähtienvälinen avaruusalukset ovat sinun juttusi.

NASAn Uteliaisuus Mars Rover tähtiä ikioma photoshoot perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 00:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde BoingBoing | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar