fredag den 21. januar 2011

Logitech Wireless Mouse M515 toimii sohvia jopa kaksi vuotta ilman lataa, pysyy nukkaamattomalla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/logitech-wireless-mouse-m515-works-on-sofas-for-up-two-years-wit/:
Toki paljon hiiriä, ok, useimmat hiiret voidaan coddled työtä kangasta. Mutta se vie yhtiön oma mousing salkun koko Logitechin suunnitella hiiri erityisesti käytettäväksi sohvalle. Katso, Logitech Wireless Mouse M515 ominaisuuksia suljettu alakotelon jonka avulla voit hiirellä pehmeitä pintoja snagging. Se tarkoittaa, että ei kerää bittiä fuzz anturin ympärillä kun vetämällä se poikki sohva, sänky, tai housut pukeutuneet reiteen. Luonnollisesti se voi käyttää myös perinteistä tietokoneen pinnat myös. M515 tarjoaa jopa kaksi vuotta akun ansiosta, osittain käsi-anturin että saa hiiren nukkua milloin se ei ole hallussa. Pyöristäminen ulos ominaisuuksien luettelo on Logitechin Hyper-Fast vierityspyörä ja Unifying USB mikro-vastaanotin tarvitaan kannettava tietokone tai kotiteatteri PC haluat ohjata. Etsi M515 aluksen Eurooppaan huhtikuussa £ 49.99 - joka on noin 80 dollaria muunnetaan, mutta saat todennäköisesti löytää se on paljon vähemmän, kun se iskee Yhdysvaltain vähittäismyynti.

Jatkaa lukeneisuus Logitech Wireless Mouse M515 toimii sohvia jopa kaksi vuotta ilman lataa, pysyy nukkaamattomalla

Logitech Wireless Mouse M515 toimii sohvia jopa kaksi vuotta ilman lataa, pysyy nukkaamattomalla perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 05:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar