fredag den 21. januar 2011

XBMC tulee uuden Apple TV, menemme käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/xbmc-comes-to-the-new-apple-tv/:
XBMC uuden Apple TV

Joten te jailbroke uuden Apple TV, vain ymmärtää, että siellä ei ole kaikki , että paljon tekemistä yläreunassa Everest paitsi levätä ja nauttia saavutus, vai mitä? Ei tarvitse vaeltaa alas mäkeä - on paljon mieli työssä hyödyntää uuden löydetyn voimaa jotain todella hyödyllistä. Kuten mitä sanot? Vilkaista yllä. Toisen sukupolven Apple TV näyttää ovella viikonlopun XBMC aluksella - dekoodaukseen meidän 1080p HD-sisältöä, jossa on laitteiston kiihdytys, Applen ARM pii, ja vain satunnaisesti choppiness.

Jos minäkuvaa-oikeus on miettinyt, mitä kesti niin kauan, älä. Olemme kertoneet, että tämä ei ole yksinkertainen portti, kuten uuden Apple TV ei jaa paljon sen vanhempi veli, ja on täysin erilainen eläin kehittää varten. Pääosa työstä on tehty, vaikka, ja kuten voitte nähdä videon yllä, kun käynnistää XBMC uusista Apple TV on sama hieno kokemus olet oppinut rakastamaan. Erona on, tällä kertaa, laitteisto näytät sen maksaa vain 99 dollaria. Tämä pieni laatikko on vihdoin alkanut tuntea maaginen ... Nyt olemme vain odottaneet yksinkertaisella asentaja jotta voimme ladata sitä itse.

Update: Ja aivan kuten että odotus on ohi. Jos jailbroken toisen sukupolven Apple TV on valmis ja olet harmainta aavistustakaan mitä "apt-get" ei voi asentaa XBMC juuri nyt. Etsi ohjeita meidän kattavammin linkkiä.

Jatka käsittelyssä XBMC tulee uuden Apple TV, menemme käytännön (video)

XBMC tulee uuden Apple TV, menemme käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 20:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar