søndag den 25. september 2011

Motorolan Xoom 2 tablets pareiksi varten muotokuva, molemmat noin 9mm paksu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/25/motorolas-xoom-2-tablets-pair-up-for-a-portrait-both-at-around/:


Mikään ei voita Family Portrait, ja Xoom 2 veljekset ovat pariksi Tämänvuotisen joulukortin ampui - tai ainakin nimettömän vihjeidenmyyjä uusin vuotaa. Nämä kuvassa tablets antaa meille paremman tarkastella menosuuntaan painikkeet olemme kuulleet viime viikolla, jotka näyttävät olevan virtapainiketta ja tilavuus rokkari. Pienempi sisarus urheilu sama "Fleming" monikerin näimme eilisen kuvia , sama 8,2-tuumaisen näytön koon kuin aiemmin raportoitu, ja näyttää olevan suunnilleen yhtä paksu kuin 9.3mm iPhone 4. Yhdistettynä Tämä on My Next n Intel, näyttää siltä, ​​että molemmat tablets ovat hyvin samankaltaisia ​​paksuuksia. Noin takaisin? Muutama tarroja, jälleen eritellään pienempi tablet n koodinimi ja retki LTE yhteensopivuus.



Mielenkiintoista, meidän vihjeidenmyyjä kertoo, että molemmat laatat jakaa Fleming koodinimi sekä Android 3.2 hyvyys ja viiden megapikselin HD kamerat takana, vaikka molemmat prototyypit ovat myös "buggy kuin helvetti, jossa usein käynnistyy uudelleen ja kaatuu." Tämä voi tarkoittaa, että olemme vielä jonkin aikaa näkemästä alkuperäinen Xoom seuraajat, joten nyt, tutustu Gallery alla saada kaunis tyttö itse.



Update: Meidän vihjeidenmyyjä on vahvistanut LTE molemmissa laitteissa.



[Kiitos, Nimetön]


Motorolan Xoom 2 tablets pareiksi varten muotokuva, molemmat noin 9mm paksu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 syyskuu 2011 16:20:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar