søndag den 25. september 2011

Skytex lisenssejä ExoPC UI Skytab S Series Windows 7 tablet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/25/skytex-licenses-exopc-ui-for-skytab-s-series-windows-7-tablet/:


ExoPC ehkä ole bowled seudullamme yli oman Slate viime vuonna (tai kokoontui oma lupaus joidenkin all-in-one PC tänä kesänä), mutta yhtiö ei tuota kiistatta ainutlaatuinen käyttöliittymä, joka on sittemmin yrittänyt lupa muille . Nyt on todettu, mikä näyttää olevan ensimmäinen ottaja vuonna Skytex, joka on ottanut custom touch kerros uuden Skytab S-sarjan Windows 7 tablet. Kuten ExoPC itse, tämä pakkauksissa 9,7 tuuman kapasitiivinen näyttö, vaikka sisäosat saavat päivittää kaksiytiminen Atom N550-prosessori, joka on yhdistetty 2GB DDR3-muistia ja ei-vielä-määrittelemätön määrä tallennustilaa. ExoPC myös kuvaa tätä muun version käyttöliittymään "erityispainos", vaikka se ei ole komeilu liikaa muutoksia vielä. Ei ole sana hintaa vielä ole, mutta tablet n odotetaan aluksen lokakuun alussa.

Jatka lukemista Skytex lisenssejä ExoPC UI Skytab S Series Windows 7 tablet


Skytex lisenssejä ExoPC UI Skytab S Series Windows 7 tablet alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 syyskuu 2011 07:13:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Skytex | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar