søndag den 18. september 2011

99 dollaria kosketusalustan palaa HP: n Työsuhde-osto-ohjelman Päällä 28 syyskuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AMH3Gbm_G5c/:

john-biggs-touchpad-1

Se ei ole kovin usein pääsen kirjoittamaan, että se on hyvä päivä olla HP työntekijä. Mutta se ei myöskään ole jokapäiväistä, että HP työntekijöille tarjotaan joitakin viime hiirilevyjä.


Yhtiö on asetettu vapauttaa lopullisen erän 99 dollaria / 149 dollaria HP Tasohiirien työntekijöille alkaen 28 syyskuu klo 09:00 PDT. Tämä on per Sain sähköpostia HP: n työntekijä (upotettu jälkeen hypätä), jossa todetaan Tasohiirien ovat saatavilla saapumisjärjestyksessä palvella perusteella ja työntekijät ovat vain voivat ostaa yhden kosketusalustan - jota jotkut todennäköisesti luettelo eBay jossa hiirilevyjä Tällä hetkellä myy yli 200 dollaria. Auringon laskevan kosketusalustalle elämää ja HP ​​on todennäköisesti valmis siirtymään eteenpäin, perusteellisesti polttivat heidän uskaltautuvat maa iPad.


Tämä tulee, kuten sähköpostin, koska HP on "clearing luettelointia ja alasajosta tuotantotoiminnan." HP aiemmin peruuttanut kosketuslevy ja saa vähittäismyyjät puhdistuma ne ulos ällistyttävä hinta: $ 99 16GB ja $ 149 for 32GB. Myymälät loppuunmyyty lähes yhdessä yössä, joten noin toiveikas, että HP vapauttaisi toisen erän. Valitettavasti Sain sähköpostia ei kerro muita kosketusalustan vähittäismyynti vaikka haluaisin kiinnittää huomiota Best Buy, Amazonin ja HP: n verkkosivuilla päivää ennen ja jälkeen 28. päivä. Se on niin paljon.















Kosketusalusta toimii kuin mikään muu tablet. Sen avulla käyttäjät voivat liikkua edestakaisin apps, katso liittyvä toiminta ryhmitellään automaattisesti pitää asiat järjestyksessä, vastata puheluihin ja tekstejä HP Pre3 älypuhelimissa Jaa sivustot muiden HP webOS laitteita, kokemusta enemmän web Adobe Flash Player 6 ja 7 . Kosketusalusta tablet sisältää olennaista tuottavuus apps oikeus kättelyssä. Käyttäjät voivat tehdä yhteistyötä kollegojen kanssa Google Docs tai Box.net, tulostaa langattomasti yhteensopiviin verkossa HP tulostimet, ...









Ingen kommentarer:

Send en kommentar