søndag den 18. september 2011

AT & T kääntää 4G LTE elää lähes 97 prosenttia Amerikan ihmeitä jos osapuolella ei

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/18/atandt-flips-lte-live-nearly-97-percent-of-america-wonders-where/:


Mukaan Ma Bell, AT & T kattaa 97 prosenttia kaikista amerikkalaisista. Tietenkin se on myös "yksi palkki EDGE" paikkoja, jotka ovat paljaana niin pitkälle kuin todellisuus on huolissaan, mutta huolimatta kaikesta siitä - Ei ole kiistatonta, että AT & T: n LTE käynnistää on vaimeaa puolella. Verizon liikkuvan ulos viisi kertaa enemmän LTE markkinoita tässä kuussa kuin AT & T on myös käynnistämässä, maan suurin GSM-operaattorin varmasti on jonkin verran parannettavaa. Riippumatta sijoitukset, yritys näyttää (hiljaa) mennyt elää viisi LTE markkinoilla tänään, Chicago, Atlanta, San Antonio, Dallas / Fort Worth ja Houston saada ensimmäinen DIBS. Lähde linkkiä pääset uuden Kattavuuskartta, sekä lupauksen harjoittaja laajentaa "4G LTE" (ei pidä sekoittaa muihin 4G, tarkemmin tunnetaan HSPA + ) 15 suurkaupunkialueille mennessä vuoden lopussa. Huomaa kuinka maaseudulla ei ole mainittu, vaikka paljon grandstanding lähellä DC? Älä huoli, kaverit - se on vain Rethinking Mahdollinen .



[Kiitos, Marcus]

AT & T kääntää 4G LTE elää lähes 97 prosenttia Amerikan ihmeitä jos osapuolella ei alunperin ilmestynyt Engadget on ti, 18 syyskuu 2011 12:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde AT & T | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar