søndag den 18. september 2011

Sony julkaisee XBA tasapainoinen ankkuri kuulokkeet, yksitoista kertaa yli

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/18/sony-releases-xba-balanced-armature-headphones-eleven-times-ove/:


Tämä huimaavaa array saattaa tuntua Overkill, mutta Sonyn Premium "Experience Balanced Armature" (XBA) "puhelimet ovat tarkkaan kohdennettuja eri hintaluokissa ja eri kuuntelija. Sinulla lähtötason XBA-1 sisältää yhden koko äänialueen kattava ohjain. Lisää bassokaiutin isommille basso ja saat XBA-2. XBA-3 myös puristaa vuonna diskanttielementti korkea-taajuus perkiness, kun taas XBA-4 krs kaiken pois Super bassokaiutin. Jokainen pari on myös älypuhelin hengen kanssa inline valvonta, merkitään IP-pääte. Lisäksi siellä on kolmikko yhden kuljettajan asiantuntijat: vaimentava XBA-NC85D, urheilullinen XBA-S65 perus vedeneristys hiki ja sade sekä Bluetooth XBA-BT75. On epäselvää, milloin nämä osuu meidän pallonpuoliskolla, mutta me tarkastelemme marraskuinen julkaisu Hong Kong ja Taiwan, joiden hinnat vaihtelivat 3000 14000 TWD ($ 100 $ 475), mallista riippuen. Tarvitsetko tarkemmin? Olemme tuote Pics ja info dioja alle kohteliaisuus meidän Bros klo Engadget kiinalainen.





Sony julkaisee XBA tasapainoinen ankkuri kuulokkeet, yksitoista kertaa yli alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 syyskuu 2011 15:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar