fredag den 14. oktober 2011

Kongressi, varovainen Amazonin Silk selaimen, vaatii vastauksia yksityisyys

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/PJGKzT5bZWc/congress-wary-of-amazons-silk-browser-demands-answers-on-privacy.ars:


Kongressi yrittää kietoa sen kollektiivisen pään ympärillä Amazonin uusi Silk selain .


Tällä yksityisyyttä kuulo eilen, Rep Joe Barton (R-TX) ilmaisi järkytyksensä siitä tavasta Silk n "split" design voi suppilo kaikki käyttäjän selaustiedot kautta Amazonin backend palvelimia.


"Työtoverini eilen kertoi, että yksi johtavista Internet-yritykset, Amazon, aikoo luoda omat palvelimensa ja oma järjestelmä ja he tulevat voimaan kaikille joka käyttää Amazonin läpi heidän palvelimelle ja he aikovat kerätä kaikki nämä tiedot kunkin henkilön, joka ei että ilman kyseisen henkilön tiedot. Liika on liikaa. "


Tänään tuli samanlainen laukaus toiselta puolelta käytävällä, jossa Rep Ed Markey (D-MA) hurtti pois kirjeen (PDF) Amazonin toimitusjohtaja Jeff Bezos suunnilleen sama tietosuojaongelmia.


"Kuluttajat voivat ostaa uutta tulta lukea '1984 ', mutta he eivät voi ymmärtää, että tablet n" Big Browser "voidaan katsella heidän jokaisen näppäilyn, kun he ovat verkossa" Markey sanoi lausunnossaan. "Koska mobiililaitteiden käyttö, erityisesti tablets, käytön yleistyessä, meidän on varmistettava, että käyttäjän yksityisyyden suoja ja asianmukaiset suojatoimet ovat paikallaan niin, että kuluttajat tietävät jos ja kun heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan käytetään ja mihin tarkoitukseen."


Tätä varten Markey on joitakin kysymyksiä Amazon. Koska yhteistyö puheenjohtaja Congressional Bi-Partisan Privacy Caucus, Markey haluaa tietää lähiviikkoina:



  • Mitä tietoja Amazon aiotaan kerätä tietoa käyttäjien tulta?

  • Miten Amazon aio käyttää näitä tietoja?

  • Miten Amazon välittää yksityisyydensuojapolitiikkaansa tuleen ja Silk käyttäjiä?

  • Jos Amazon aikoo kerätä tietoa sen käyttäjien Internetin selailuun tottumukset, ovat asiakkaat voivat myöntävästi opt in osallistumaan tietojen jakaminen ohjelmaa?


Hyviä kysymyksiä, kaikki, vaikka Amazon on jo osittaisia ​​vastauksia. Yhtiö kertoi meille tulta käynnistää että Silk kerää ja säilyttää käyttäjien tietoja, mutta vain nimettömiksi ja niputettuna. Lisäksi käyttäjät voivat sammuttaa backend Amazon käsittelyä ja ajaa Silk kuin tavallisella Internet-selaimella, jossa liikenne ei kulje Amazonin palvelimilla. Mutta Silk n "split" toiminta näyttää olevan oletuksena (Amazon kertoo se tekee selaamisen Tuli paljon nopeampaa), ja paljon tietoa Amazon voisi olla pääsy on huikea.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar