lørdag den 28. maj 2011

Microsoft manageri joukkueiden kanssa teens rakentaa fuusioreaktorin hänen autotalli (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/28/microsoft-manager-teams-up-with-teens-to-build-a-fusion-reactor/:

Fusion Reactor

Yleensä, jos aikuinen mies puhuu rakentaa fuusioreaktorin ja haluaa sinun 13-vuotias hengailla hänen autotalli, emme halua odottaa sinua hymyilemään, perääntyä hitaasti, ja ehkä hälyttää viranomaiset. Mutta jos ihminen on Microsoftin ohjelman johtaja Carl Greninger ei tarvitse suorittaa. Tieteen fanaattinen palvelukseen ryhmä teini-ikäiset, niin nuoret kuin 13, ja työskenteli heidän kanssaan rakentamaan Farnsworth-Hirsch Fusor - (verrattain) yksinkertainen ydinreaktori että murskaa yhdessä atomit ja tuottaa neutroneja. Tutustu lähes 20 minuutin video tauon jälkeen katsomaan joukko lukion lapset tuottavat pallon ionisoituneen plasman. Ja ajatella, kaikki on teidän autotallissa on, että 65 Mustang Vannotko aiot palauttaa yhden päivän.

Jatka käsittelyssä Microsoftin johtaja joukkueiden kanssa teens rakentaa fuusioreaktorin hänen autotalli (video)


Microsoft manageri joukkueiden kanssa teens rakentaa fuusioreaktorin hänen autotalli (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 toukokuu 2011 02:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Channel 9 | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar