lørdag den 28. maj 2011

HP laajentaa kannettavan akun muistaa, ei halua sinun tuntea polttaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/28/hp-expands-laptop-battery-recall-doesnt-want-you-to-feel-the-b/:


HP haluaa varmistaa, et saa polttaa, kirjaimellisesti. Kolmatta toukokuuta peräkkäin, se antaa toiselle laajentamista vapaaehtoisesti akku muistuttaa kannettavissa valmistettu heinäkuun 2007 ja toukokuun 2008 - rehellisesti sanottuna, olemme harkitsee loman kunniaksi. Toukokuu 2009 näki poistaa 70000 Paristojen seuraa laajentuminen kattamaan 15000 Kiinassa , yhteensä 85000 vaikutti läppäreissä. Se ei kuitenkaan pääty tähän, koska lisäkasvu oli otettu käyttöön vuonna toukokuu 2010 kattamaan entistä mallia, ja tällä kertaa huomattavan joukon kasvattejani on lisätty jatkuvasti kasvava luettelo. Noin viisi prosenttia malleja edellä mainitun ajan kuluessa voisi olla ongelmallista, paristot ja HP ​​on tarjota vaihdot, jotka ovat vaarassa saada hieman liian silmittömästi. Jos koneessa oli myös osa edellisen muistuttaa, HP sanoo niitä olisi tarkistettava myös, vaikka olet tehnyt jo aikaisemmin. Koko ruudukko vaikuttaa tietokoneet voidaan perused tauon jälkeen - Memorial Day viikonloppu täynnä grillausta, mutta emme halua, että myös iho, okei?

Jatkaa lukeneisuus HP laajentaa kannettavan akun muistaa, ei halua sinun tuntea polttaa


HP laajentaa kannettavan akun muistaa, ei halua sinun tuntea polttaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 toukokuu 2011 00:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde HP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar