tirsdag den 31. maj 2011

Acer sanoo Microsoft on liian "määräysvaltaa" Windows tablets rajoituksia "häiritsevät"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/31/acer-says-microsoft-is-too-controlling-of-windows-tablets-res/:


Verkko huhu ja ehdotus on kehrätty viime viikkoina uusi tablet suuntautunut Windows-versiota. Mutta kun suuret toimijat kuten Acer aloittaa moanin ja complainin "miten he aikovat tehdä laitteisto suorittaa uuden käyttöjärjestelmän, silloin tiedät jotain on tekeillä. Bloombergin mukaan Acer toimitusjohtaja JT Wang puhui ylös Computex on haukkua Microsoftin liian rajoittavana mitä prosessorit se sallii tehdä sen uuden vauvan, sanoi, että se on "todella valvoa koko juttu, koko prosessi." Ja hän ei vain puhunut Acer joko, koska hän lisäsi, että siru toimittajat ja tietokonevalmistajien "kaikki tuntevat sen hyvin hankala." Se herättää kysymyksen, jos Steve Ballmer on lainaa Applen lähestymistapa ja tulossa kontrollifriikki, miksei hän vain mennä puolitiehen ja rakentaa Microsoft tablet alusta loppuun?



[Kiitos, Tiago]

Acer sanoo Microsoft on liian "määräysvaltaa" Windows tablets, rajoitukset "hankala" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 toukokuu 2011 15:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar