onsdag den 20. juli 2011

Kromi OS käynnissä MacBook Air: jonnekin, hullu tiedemies cackles yössä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/20/chromium-os-running-on-a-macbook-air-somewhere-a-mad-scientist/:


Sattuuko aivosi katsomaan kuvassa? Se olisi Kromi OS - käynnissä MacBook Air ! Aika paljon määritelmä "maailmojen törmäävät", tämä saavutus on tuonut sinulle Hexxeh, joiden viimeisin mieli-loimitus hankkeessa laittaa Googlen käyttöjärjestelmä iPad . Platform-sekoitus maestro sanoo tässä tapauksessa kaikki toimii paitsi Bluetooth, koska tuen puute. Mutta rempseä sieluja, jotka pyrkivät hänen jalanjälkiään, varokaa: Ei ole dual-boot vaihtoehto, ja menetät OS X - Ehkäpä tämä on työtä teidän nyt vanhentunut malli . Klikkaa lähde linkkiä 14 helppoa vaihetta kääntämällä teidän hoikka läppärisi Frankensteinin hirviö, mutta valitettavasti ei ole mitään mainintaa ostopaikat että toivottoman söpö Chrome tyyny.

Kromi OS käynnissä MacBook Air: jonnekin, hullu tiedemies cackles yössä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 heinäkuu 2011 11:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Hexxeh blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar