lørdag den 11. juni 2011

Roger Ebert's Great Elokuvat app osumia IOS-laitteet, vetää sinut Netflix-suositellaan lama

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/10/roger-eberts-great-movies-app-hits-ios-devices-pulls-you-from/:


Kamppailee päättää pari elokuvaa katsomaan tänä viikonloppuna? Sitten voit aina tutkia kiinteää ehdotukset tarjoavat Roger Ebert on käynnissä erittäin elokuvia sarja, joka on nyt saatavilla helposti app muodossa iPhone, iPad ja iPod touch (tosin ei ole optimoitu iPad, valitettavasti). Lisäksi yli 300 arvostelua Ace in the Hole on Yojimbo, sovellus tarjoaa valokuvia ja täysin haettavissa tiedot kunkin elokuvan sarjassa, sekä linkkejä lisätä elokuvan voit Netflix jonossa tai ostaa sen Amazon, ja kyky tehdä omat luettelot siitä, mitä olet nähnyt ja mitä haluat nähdä. Ei vielä mitään viitteitä luovutetaan Android tai muille alustoille ihan vielä, mutta IOS käyttäjät voivat napata app juuri nyt 0,99 dollaria kautta iTunes-linkkiä alla.

Roger Ebert's Great Elokuvat app osumia IOS-laitteet, vetää sinut Netflix-suositellaan lama perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 kesäkuu 2011 22:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink @ Ebertchicago (Twitter) | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar