lørdag den 11. juni 2011

Valtioneuvoston selonteko toteaa LightSquared n LTE häiritsee GPS - väri meille yllättynyt

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/10/government-report-finds-lightsquareds-lte-interferes-with-gps/:

Valtioneuvoston selonteko toteaa LightSquared n LTE häiritsee GPS - väri meille yllättynyt

Kukaan ei sanonut uiminen suuri Yhdysvaltojen LTE olisi helppoa, mutta osumia vain pitää tulossa Falcone ja yhteistyötä. Jatkotoimena raportteja ja koskee noin LightSquared n mahdollisista häiriöistä, hallitus tutkimuksessa on todettu, että porukka on ehdotettu laajakaistaverkkoon todellakin estää GPS-signaaleja. Mukaan National PNT Engineering foorumin liittovaltion neuvoa-antava ryhmä, joka on tehnyt tutkimuksen, LiqhtSquared verkon häiriöitä GPS-signaalien kaikkien laitteiden testattiin alueella. Raportissa luetellaan OnStar, Garmin, John Deere, pelastuspalvelut, FAA ja NASA joukossa häiriöitä. Sekä LightSquared ja GPS teollisuuden on määrä esittää omia testejä FCC harkittavaksi ensi viikolla. Uutinen ei ole aivan järkyttävä, mutta se ei todellakaan tiedä hyvää kunnianhimoinen LTE-verkon.

Valtioneuvoston selonteko toteaa LightSquared n LTE häiritsee GPS - väri meille yllättynyt perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 kesäkuu 2011 19:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wall Street Journal | lähde PNT | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar